Våra tjänster

IT och infrastruktur

ViboTec erbjuder en rad olika tjänster vad gäller IT och infrastruktur. Vi har både en bred kompetens och spetskompetens inom företaget som ger oss möjlighet och kapacitet att utföra en mängd komplicerade och mer krävande projekt. Det medför att vi kan ta oss an uppdrag för både större och mindre kunder, både företag och privatkunder, i hela Sverige.  Tack vare våra kollegor och samarbetspartners runt om i landet kan vi även erbjuda en totalentreprenad.

ViboTec erbjuder tjänster där vi installerar allt från fiber- och datanät till ljud och bild, accesspunkter och WiFi. Vi gör även installationer för bostadsrättsföreningar och stadsnät.

Vi jobbar även med drift och underhåll när det gäller IT för att det ska fungera maximalt för dig som kund.  Vår strävan och vårt mål är att med vår kapacitet erbjuda en snabb service.

Vi säljer även produkter och lösningar där vi jobbar med de flesta produktnamnen som finns på marknaden inom bland annat IT och elektronik.

Eftersom vi har kollegor och samarbetspartners över hela Sverige kan vi erbjuda totalentreprenad för ditt projekt, där vi tar hand om allt från början till slut.